Soliga söndag

Nu erkänner jag, dagar som denna, med solsken och lite höstkyligt, skulle det vara trevligt att ta en promenad med någon man tycker om. Jag tycker om att vara ute, och det skulle vara trevligt att göra saker med någon. I och för sig ska jag träffa lite folk idag, men ändå.. Hm... singel eller inte.  Det är frågan! :)

Ja,

Idag har jag njutit av solen, och njutit. Har skadat vaden, så det blir inte så mycket rörelse som jag skulle vilja, vet inte riktigt vad jag har gjort.

Nu ska jag glo på TV, och bara vara.... Tänk att jag får välja det jag själv vill titta på...........

TJING!

Fullt ös

Denna vecka har gått fort! Jag har knappt hunnit blinka. Det känns skönt att få fredag! Och bara vara... :) Tycker det är rätt skönt med att inte ha så mycket att göra, så kan man göra något spontant. :) Tycker just nu att det är skönt att bara vara för mig själv. Längtan efter en partener är inte så stor.

Vad tycker du? Är en partner viktig eller inte?  Och varför? :)

Oj!

Tänk att jag är så upptagen att jag hinner knappt tänka! Denna vecka och kommande vecka kommer att gå som bara den! Har möten på jobbet och träffar med vänner. Det är ju trevligt men jag hinner ju inte pusta ut!:)
Tjing!!!

Vilken helg

Det är söndag, och jag har precis vaknat. Igår hade jag besök av lillsyrran och hennes vänner på besök! Det var Riktigt skoj att sitta och babbla med tjejerna.
Idag blir det ev. träning... Få se om jag orkar... Men inget jag verkligen måste.....

Att vara singel

Mitt liv kretsar kring singellivet. Det kanske är för att jag är själv singel. Jag trivs med det. Har vänner och familj att umgås med. :) Så jag känner mig inte ensam. Tycker det är skönt att ha en egen lägenhet att bestämma över utan att någon annan säger nåt. :) (En liten inledning... )

Tänkte starta bloggen om singellivet och dess fördelar och nackdelar.

Är det något du vill att jag ska skriva om??

maila mig på [email protected]


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0